Heerlijk vegetarische Indiase curry met paddenstoelen | wat eten we vandaag?
Schoonheidsprijzen zal deze vega curry met paddenstoelen dan wel niet winnen, ons maakt ‘t niks uit. De smaak is zoals steeds wat telt. En die zit in deze mushroom masala meer dan goed.

Foto: Nancy van Batenburg
Ingrediënten voor 3 personen:
Scheut plantaardige olie
1 theelepel komijnzaadjes
1 duim gember, geschild
1 teen knoflook
1 witte ui, in grove stukken
1 grote tomaat, in blokjes
200 ml kokosmelk
1/4 theelepel gemalen kurkuma
1/2 theelepel gemalen komijn
1/2 theelepel chilipoeder
1 flinke theelepel kerrie
2 eetlepels zoete mangochutney
Flinke snuf zout, klont boter
300 gram oesterzwammen
1/4 theelepel garam masala
200 gram Basmati
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Upgrade (optioneel)
- Ma t/m za de krant online lezen
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier