Heerlijk vegetarische Indiase curry met paddenstoelen | wat eten we vandaag?

Schoonheidsprijzen zal deze vega curry met paddenstoelen dan wel niet winnen, ons maakt ‘t niks uit. De smaak is zoals steeds wat telt. En die zit in deze mushroom masala meer dan goed.

Foto: Nancy van Batenburg

Foto: Nancy van Batenburg

Lees meer over
Eten en drinken


Ingrediënten voor 3 personen:

Scheut plantaardige olie

1 theelepel komijnzaadjes

1 duim gember, geschild

1 teen knoflook

1 witte ui, in grove stukken

1 grote tomaat, in blokjes

200 ml kokosmelk

1/4 theelepel gemalen kurkuma

1/2 theelepel gemalen komijn

1/2 theelepel chilipoeder

1 flinke theelepel kerrie

2 eetlepels zoete mangochutney

Flinke snuf zout, klont boter

300 gram oesterzwammen

1/4 theelepel garam masala

200 gram Basmati

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's