Italiaans broodje met kipfilet en kruidige cherrytomaten | wat eten we vandaag?

Het paasweekend staat voor de deur en daarom deel ik hoe je dit lekkere broodje met ricotta en kipfilet maakt. Perfect bij het paasontbijt, de brunch of de lunch. Als je helemaal geen Pasen viert dan wil je dit broodje alsnog, want het zou zo op de menukaart van een lunchroom kunnen staan.

Foto Hilly Lautenbach

Foto Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken

Door te kiezen voor een volkoren broodje krijg je meer vezels binnen en zo blijf je langer verzadigd. Het broodje beleggen met groente is geen straf met deze heerlijke cherry tomaten met basilicum. Het doet mij denken aan de bruschetta’s die ik bestelde toen ik op vakantie was in Italië.

Je hebt nodig:

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's