Bereid een heerlijke Italiaanse plaattaart met courgette, cherry tomaten en ricotta | wat eten we vandaag?

Deze Italiaanse plaattaart is fantastisch en erg makkelijk om te maken! Ik ontdekte laatst volkoren bladerdeeg in de supermarkt, dat bevat iets meer vezels dan gewone bladerdeeg. Daar moest ik mee testen. Deze plaattaart is lekker voor bij de borrel, maar je maakt er ook makkelijk een maaltijd van.

Italiaanse plaattaart

Italiaanse plaattaart

Lees meer over
Eten en drinken


Borrelhapje voor 4 personen of maaltijd voor 2 personen

4 (volkoren) bladerdeeg bladen

2 eetlepels pesto

125 gram cherry tomaten

1/2 courgette

100 gram ricotta

1 eetlepel olijfolie

Handje basilicum

Balsamico dressing

·Zout en chili vlokken


Doe er als je er een maaltijd van maakt nog wat vlees/vega + een salade bij

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's