Kaassoufflés met geitenkaas | wat eten we vandaag

Zelf kaassoufflés maken? Dat is toch hartstikke moeilijk? Niet dus. Het is ontiegelijk makkelijk zelfs! Wij maken ze extra speciaal met een knapperige korst van panko en een vulling van geitenkaas.

Kaassoufflés met geitenkaas.

Kaassoufflés met geitenkaas.

Lees meer over
Eten en drinken

Voor 5 kaassoufflés:

5 bladerdeegplakjes

1 ei

70 gram panko

Een snuf zout

1 theelepel paprikapoeder

Olie om in te frituren

15 plakjes jong belegen geitenkaas

Zo maak je het

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's