Kaassoufflés met geitenkaas | wat eten we vandaag
Zelf kaassoufflés maken? Dat is toch hartstikke moeilijk? Niet dus. Het is ontiegelijk makkelijk zelfs! Wij maken ze extra speciaal met een knapperige korst van panko en een vulling van geitenkaas.

Kaassoufflés met geitenkaas.
Lees meer over
Voor 5 kaassoufflés:
5 bladerdeegplakjes
1 ei
70 gram panko
Een snuf zout
1 theelepel paprikapoeder
Olie om in te frituren
15 plakjes jong belegen geitenkaas
Zo maak je het
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's