Heerlijk recept: Geroosterde Sugar Snaps met Kabeljauw en Polenta | wat eten we vandaag

Geroosterde sugar snaps zijn onze nieuwe favoriete ontdekking. Je husselt ze met wat munt, olijfolie, knoflook en citroensap en bakt ze daarna in de oven. Heerlijk met een stukje kabeljauw en polenta.

Kabeljauw met polenta en geroosterde sugar snaps

Kabeljauw met polenta en geroosterde sugar snaps

Lees meer over
Eten en drinken

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's