Een super simpele maaltijd in één pan: karbonaadjes met champignonsaus | wat eten we vandaag
Wij houden van recepten waarbij je alles klaarmaakt in één pan: relaxed koken. Deze karbonaadjes in champignonsaus maak je dan ook in één en dezelfde pan klaar. Simpel en snel.

Foto: Nancy van Batenburg
Lees meer over
Voor 4 personen:
4 karbonaadjes (of filetlapjes)
450 gram kastanjechampignons
1 kleine rode ui, in halve ringen
3 tenen knoflook, fijngehakt
240 ml Griekse yoghurt of zure room
100 gram babyspinazie
350 ml runderbouillon
100 gram bloem + 3 eetlepels
Takje rozemarijn (of 1 theelepel gedroogde)
5 scheutjes Worcestershiresaus
2 eetlepels boter
Verse peterselie (optioneel)
Zout & peper
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's