Een super simpele maaltijd in één pan: karbonaadjes met champignonsaus | wat eten we vandaag

Wij houden van recepten waarbij je alles klaarmaakt in één pan: relaxed koken. Deze karbonaadjes in champignonsaus maak je dan ook in één en dezelfde pan klaar. Simpel en snel.

Foto: Nancy van Batenburg

Foto: Nancy van Batenburg

Lees meer over
Eten en drinken


Voor 4 personen:

4 karbonaadjes (of filetlapjes)

450 gram kastanjechampignons

1 kleine rode ui, in halve ringen

3 tenen knoflook, fijngehakt

240 ml Griekse yoghurt of zure room

100 gram babyspinazie

350 ml runderbouillon

100 gram bloem + 3 eetlepels

Takje rozemarijn (of 1 theelepel gedroogde)

5 scheutjes Worcestershiresaus

2 eetlepels boter

Verse peterselie (optioneel)

Zout & peper

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's