Kipburger met een saus van Groningse mosterd | wat eten we vandaag

Ik ben Fries en ik woon in Groningen. Ik combineer daarom graag het beste van beide werelden. De kip haalde ik bij een boerderijwinkel in Friesland en natuurlijk had ik nog een potje Groningse mosterd in de koelkast staan. Deze kipburger is ontzettend lekker én gezond.

Hilly Lautenbach

Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken

Voor 2 broodjes

  • 1 kipfilet
  • 1 ei
  • 30 gram volkorenmeel
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 0,5 theelepel oregano
  • Flinke snuf zout
  • 2 volkoren broodjes
  • Olie om in te bakken

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's