Knapperige koolsalade | Wat eten we vandaag

Deze koolsalade is een heerlijk bijgerecht. Vooral lekker bij burgers, maar ook fantastisch bij je lunch. De groenten blijven tot wel 3 dagen knapperig in de koelkast, dus het is ook nog eens een handig recept waar je dagen van kunt eten.

Koolsalade

Koolsalade Foto: Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken


Bijgerecht voor zo’n 6 personen

350 gram witte kool

350 gram winterpeen

1 appel

50 gram cranberry’s of rozijnen

75 gram walnoten of pecannoten

40 ml appelazijn

60 ml tahin *

1 eetlepel honing

1 eetlepel mosterd

Zout en peper

* Geen tahin in huis? Je kunt tahin ook vervangen door mayonaise

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's