Knapperige koolsalade | Wat eten we vandaag
Deze koolsalade is een heerlijk bijgerecht. Vooral lekker bij burgers, maar ook fantastisch bij je lunch. De groenten blijven tot wel 3 dagen knapperig in de koelkast, dus het is ook nog eens een handig recept waar je dagen van kunt eten.

Koolsalade Foto: Hilly Lautenbach
Lees meer over
Bijgerecht voor zo’n 6 personen
350 gram witte kool
350 gram winterpeen
1 appel
50 gram cranberry’s of rozijnen
75 gram walnoten of pecannoten
40 ml appelazijn
60 ml tahin *
1 eetlepel honing
1 eetlepel mosterd
Zout en peper
* Geen tahin in huis? Je kunt tahin ook vervangen door mayonaise
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's