Krokante broccoli met Parmezaanse kaas | wat eten we vandaag?
Deze krokante broccoli met Parmezaanse kaas is een tof recept voor een bijgerecht om achter de hand te houden. Snel klaar, met veel umami dankzij de Parmezaanse kaas en de chilivlokken. Lekker bij een pasta of een tof Italiaans gerecht!

Krokante broccoli met Parmezaanse kaas.
Dit heb je nodig (voor 4 personen)
450 gram broccoli, in roosjes
60 gram geraspte Parmezaanse kaas
1/4 theelepel chilivlokken
Het sap en de geraspte schil van 1 citroen
2 eetlepels olijfolie
Peper & zout
Doordat je de broccoli mengt met citroensap, blijft de Parmezaanse kaas goed plakken. Daarna grill of bak je de broccoli, waardoor de kaas smelt en de broccoli lekker krokant wordt.
Zo maak je het
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Upgrade (optioneel)
- Ma t/m za de krant online lezen
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier