Krokante broccoli met Parmezaanse kaas | wat eten we vandaag?

Deze krokante broccoli met Parmezaanse kaas is een tof recept voor een bijgerecht om achter de hand te houden. Snel klaar, met veel umami dankzij de Parmezaanse kaas en de chilivlokken. Lekker bij een pasta of een tof Italiaans gerecht!

Krokante broccoli met Parmezaanse kaas.

Krokante broccoli met Parmezaanse kaas.

Lees meer over
Eten en drinken

Dit heb je nodig (voor 4 personen)

450 gram broccoli, in roosjes

60 gram geraspte Parmezaanse kaas

1/4 theelepel chilivlokken

Het sap en de geraspte schil van 1 citroen

2 eetlepels olijfolie

Peper & zout

Doordat je de broccoli mengt met citroensap, blijft de Parmezaanse kaas goed plakken. Daarna grill of bak je de broccoli, waardoor de kaas smelt en de broccoli lekker krokant wordt.

Zo maak je het

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's