Kruidig gevulde aubergine met kikkererwten en frisse yoghurt dressing | wat eten we vandaag?

Vandaag staat een lekker vegetarisch hoofdgerecht op het menu. Deze aubergine met kikkererwten is ook nog eens gevuld met een heerlijk gekruide vulling. Dat wordt genieten!

Foto: Hilly Lautenbach

Foto: Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's