Lente in een kom: eiersalade met tuinkruiden | wat eten we vandaag?

Het lenteweer heeft even op zich moeten laten wachten, maar langzaamaan merk je dat het langer licht blijft en dat de bloemen gaan bloeien. Mijn tuinkruiden groeien goed, dus hoogtijd dat ik er een lekker recept mee maak. Deze eiersalade is ontzettend smaakvol door de verschillende kruiden en lekker gezond. Lekker als broodbeleg, voor bij de borrel als dip of als salade basis. Om er een salade van te maken kun je naar wens ijsbergsla en andere groente aan toevoegen

Foto: Hilly Lautenbach

Foto: Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's