Libanees brood met hummus en gebakken ei | wat eten we vandaag?
Een broodje met gebakken ei is een klassieker, maar je kunt ‘m ook een Midden-Oosterse twist geven! Serveer de eieren op Libanees brood met hummus en flink veel pul biber eroverheen. Een superlekker en makkelijk lunchgerecht waar je blij van wordt.

Libanees brood met hummus, gebakken ei en pul biber
Lees meer over
Pul biber mag eigenlijk niet ontbreken in je collectie met specerijen. Deze grove chilivlokken zijn mild en hebben iets licht citrusachtigs. Onmisbaar op cilbir (Turkse gepocheerde eitjes in knoflookyoghurt), maar ook heel lekker op een pizza of door een salade. Je kunt het bij de meeste Turkse supermarkten wel kopen.
Libanees brood
- 2 eieren
- Hummus (kant-en-klaar of zelfgemaakt)
- Pul biber, aleppo-peper, of gedroogde chili
- Handje verse peterselie, fijngehakt
- Boter
- Olijfolie
- Zout
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's