Proef de smaken van de Perzische keuken - Aubergineschotel met tomaten en eieren

Ik dook samen met Maryam Shekoh (@healthbymaryam op Instagram) de Perzische keuken in. Want ik ga me meer verdiepen in verschillende keukens. We maakten deze fantastische aubergineschotel met tomaten en eieren.

Foto:  Hilly Lautenbach

Foto: Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken


Voor 3 tot 4 personen

4 aubergines

2 grote tomaten of 4 kleine

tomaten

4 teentjes knoflook

1 eetlepel tomatenpuree

1 theelepel kurkuma

2 eieren

Olie, peper en zout


Lekker voor erbij :

platbrood, naanbrood of rijst

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's