Proef de smaken van de Perzische keuken - Aubergineschotel met tomaten en eieren
Ik dook samen met Maryam Shekoh (@healthbymaryam op Instagram) de Perzische keuken in. Want ik ga me meer verdiepen in verschillende keukens. We maakten deze fantastische aubergineschotel met tomaten en eieren.

Foto: Hilly Lautenbach
Lees meer over
Voor 3 tot 4 personen
4 aubergines
2 grote tomaten of 4 kleine
tomaten
4 teentjes knoflook
1 eetlepel tomatenpuree
1 theelepel kurkuma
2 eieren
Olie, peper en zout
Lekker voor erbij :
platbrood, naanbrood of rijst
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's