Paas inspiratie: Mango smoothie | wat eten we vandaag?

Als ik aan Pasen denk dan is de eerste herinnering die bij mij naar boven komt het Paasontbijt met mijn familie. De tafel was gevuld met luxe brood, paasbrood, verschillende soorten beleg en de eieren mochten niet ontbreken. Er werd zelfs speciaal servies uit de kast getrokken. Uiteindelijk ging het niet om de aankleding, maar om de moeite die erin werd gestoken en de tijd die je bewust voor elkaar nam.

Foto Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken

Je mag dus best uitpakken met Pasen en dat kan goed met deze mango smoothie met kokos. Ontzettend makkelijk om te maken en verfrissend lekker. Ik gebruik voor deze smoothie mango uit de vriezer, maar je kunt natuurlijk ook verse mango gebruiken.

Je hebt nodig:

Voor 2 smoothies

  • 300 ml kokosdrink
  • 300 gram mango stukjes (diepvries kan ook)

Variatietip:

Je kunt ook kiezen voor 150 gram ananas en 150 gram mango in plaats van alleen mango.

Je kunt ook 2 eetlepels havermout toevoegen voor de vulling.

Zo maak je het:

Doe alle ingrediënten voor de smoothie in een blender en blenden tot een glad geheel is.

Eet smakelijk!

Nieuws

menu