Pasta met héél veel kleine gehaktballetjes | wat eten we vandaag?
Het lekkerste aan pasta met gehaktballetjes is als je bij elke hap pasta ook een hapje gehaktbal hebt. Dus waarom niet gewoon héél veel kleine gehaktballetjes maken, voor bij de pasta? Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de tomatensaus. Gebruik je favoriete recept, bijvoorbeeld deze.

FOTO NANCY VAN BATENBURG
Lees meer over
Ingrediënten
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's
Heb je al een abonnement? Log hier in.
of