Pasta met rookworst, spitskool en crème fraîche | wat eten we vandaag?
Deze pasta met rookworst, spitskool en ui is een echte portie comfort food. Zeker als je daar nog een lekkere lik crème fraîche en verse bieslook aan toevoegt.

Foto Nancy van Batenburg
Lees meer over
Voor 4 personen:
250 gram rookworst, in kleine blokjes
1/2 spitskool, in stukjes gesneden
1 witte ui, in halve ringen
1 teen knoflook, in dunne plakjes
250 gram tagliatelle (of andere pasta)
200 ml crème fraîche
Flinke theelepel mosterd
Handje bieslook, fijngehakt
Olijfolie
Zout & peper
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's