Pasta met rookworst, spitskool en ui | wat eten we vandaag?

Deze pasta met rookworst, spitskool en ui is een echte portie comfort food. Zeker als je daar nog een lekkere lik crème fraîche en verse bieslook aan toevoegt. Een makkelijk en snel gerecht voor van die dagen dat je dat wel kunt gebruiken.

Pasta met rookworst en spitskool

Pasta met rookworst en spitskool

Lees meer over
Eten en drinken


Voor 4 personen:

250 gram rookworst, in kleine blokjes

1/2 spitskool, in stukjes gesneden

1 witte ui, in halve ringen

1 teen knoflook, in dunne plakjes

250 gram tagliatelle (of andere pasta)

200 ml crème fraîche

Flinke theelepel mosterd

Handje bieslook, fijngehakt

Olijfolie

Zout & peper

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's