Verbazend lekker: vegetarische paté van gepofte knolselderij

Heb je geen idee waar je je gasten nu weer mee moet verrassen tijdens de paasbrunch, zeker qua afdeling vegetarisch? Zoek niet verder. Maak gewoon deze vegetarische paté van gepofte knolselderij. Zó lekker, dat zelfs de doorgewinterde carnivoor hier zielsgelukkig van wordt.

Foto: Nancy van Batenburg

Foto: Nancy van Batenburg

Lees meer over
Eten en drinken


Voor een flinke rol:

1 medium knolselderij

1 laurierblaadje

350 gram witte bonen

1 teen knoflook, fijngesneden

1 eetlepel kokoslie, ghee of zachte boter

De geraspte schil van 1 citroen

Flinke snuf zwarte peper

Flinke snuf verse nootmuskaat

Flinke snuf zout

Voor de kruidenkorst:

Verse tijm

Verse rozemarijn

Verse oregano

1 theelepel gedroogde chili

Zoutvlokken

Zwarte peper

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's