Verbazend lekker: vegetarische paté van gepofte knolselderij
Heb je geen idee waar je je gasten nu weer mee moet verrassen tijdens de paasbrunch, zeker qua afdeling vegetarisch? Zoek niet verder. Maak gewoon deze vegetarische paté van gepofte knolselderij. Zó lekker, dat zelfs de doorgewinterde carnivoor hier zielsgelukkig van wordt.

Foto: Nancy van Batenburg
Voor een flinke rol:
1 medium knolselderij
1 laurierblaadje
350 gram witte bonen
1 teen knoflook, fijngesneden
1 eetlepel kokoslie, ghee of zachte boter
De geraspte schil van 1 citroen
Flinke snuf zwarte peper
Flinke snuf verse nootmuskaat
Flinke snuf zout
Voor de kruidenkorst:
Verse tijm
Verse rozemarijn
Verse oregano
1 theelepel gedroogde chili
Zoutvlokken
Zwarte peper
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Upgrade (optioneel)
- Ma t/m za de krant online lezen
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier