Peren notentaart met ricotta | wat eten we vandaag

Deze peren notentaart met ricotta is een aanrader. Peren passen helemaal in het seizoen en dat in combinatie met noten en ricotta maakt het een feest. Door het volkorenmeel en een stuk minder suiker is de taart gezonder dan andere taarten. Maar vooral lekker!

Foto: Hilly Lautenbach.

Foto: Hilly Lautenbach.

Lees meer over
Eten en drinken

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's