Peren uit de oven met ricottacrème | wat eten we vandaag?
Een feestelijk én gezonder kerstdessert, dat wil je! Deze peren uit de oven met ricottacrème zijn heerlijk, maar ook makkelijk om te maken. Ricotta is een zachte Italiaanse kaas en daar kun je een heerlijke crème mee maken. Dit in combinatie met peer en specerijen is een aanrader.

FOTO HILLY LAUTENBACH
Lees meer over
Je hebt nodig:
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's