Peren uit de oven met ricottacrème | wat eten we vandaag?

Een feestelijk én gezonder kerstdessert, dat wil je! Deze peren uit de oven met ricottacrème zijn heerlijk, maar ook makkelijk om te maken. Ricotta is een zachte Italiaanse kaas en daar kun je een heerlijke crème mee maken. Dit in combinatie met peer en specerijen is een aanrader.

FOTO HILLY LAUTENBACH

FOTO HILLY LAUTENBACH

Lees meer over
Eten en drinken

Je hebt nodig:

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's