Pierogi (Poolse dumplings met aardappel en kaas) | wat eten we vandaag?
We weten niet of er een troostrijker gerecht bestaat dan de Poolse pierogi. Deze dumplings, meestal gevuld met aardappel en kaas, smaken naar liefde in een zacht deegkussentje. De pasteitjes worden eerst gekookt, daarna gebakken in boter. Ontzéttend lekker.

Foto Nancy van Batenburg
Lees meer over
Ingrediënten
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's