Prei-risotto met citroen, burrata en basilicum | wat eten we vandaag
Vandaag staat prei in de hoofdrol. Prei heeft een ui- en knoflookachtige smaak en dat komt goed tot zijn recht in deze risotto. De citroen maakt het gerecht fris en door de burrata wordt het een gerecht waar je indruk mee maakt.

Prei risotto
Lees meer over
Voor 2 personen
3 prei
2 teentjes knoflook
1 citroen
0,5 bouillonblokje
150 g risotto rijst
15 g basilicum
75 g doperwten (diepvries)
50 g Parmezaanse kaas
1 bol burrata
Zout, peper en olie
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's
Heb je al een abonnement? Log hier in.
of