Prei-risotto met citroen, burrata en basilicum | wat eten we vandaag

Vandaag staat prei in de hoofdrol. Prei heeft een ui- en knoflookachtige smaak en dat komt goed tot zijn recht in deze risotto. De citroen maakt het gerecht fris en door de burrata wordt het een gerecht waar je indruk mee maakt.

Prei risotto

Prei risotto

Lees meer over
Eten en drinken


Voor 2 personen

3 prei

2 teentjes knoflook

1 citroen

0,5 bouillonblokje

150 g risotto rijst

15 g basilicum

75 g doperwten (diepvries)

50 g Parmezaanse kaas

1 bol burrata

Zout, peper en olie

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's