Red velvet havermout | wat eten we vandaag?

Ontbijten wordt een feestje met deze red velvet havermout. Van deze roze kleur word je toch vrolijk? Het is juni en dat betekent dat steeds meer fruit in het seizoen komt. Veel rode bessen en bramen die nu in de supermarkt liggen, komen gewoon uit Nederland. Lekker, gezond en lokaal dus. Daarbovenop komt dat havermout ook nog eens voedzaam is. Een goed begin van je dag.

Foto Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken

Je hebt nodig:

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:

Zo maak je het:

Prak het rode fruit met een vork fijn in een steelpannetje. Doe hierna de havermout, cacao, kaneel en melk erbij en roer goed door. Zet daarna de pan op middelhoog vuur en roer goed door. Zet het vuur uit zodra de havermout de gewenste dikte heeft. Serveer de red velvet havermout met fruit naar keuze en wat kokosrasp.

Eet smakelijk!

Nieuws

Meest gelezen

menu