Rokerige couscous met paprika | wat eten we vandaag
Het geheime ingrediënt van deze couscous is gerookt paprikapoeder. Dat geeft de heerlijke rokerige smaak aan het gerecht. Naast dat paprika’s smaakvol zijn en lekker knapperig blijven in dit recept, zijn het vitamine C bommetjes. Gezond, makkelijk en lekker dus.

Couscous paprika.
Lees meer over
Voor 2 personen
150 g volkoren couscous
2 paprika
2 rode ui
1 tl oregano
1,5 tl gerookt paprikapoeder
2 el tomatenpuree
Sap halve citroen
Zout, peper en olie
Variatietip:
Ook lekker om er
zongedroogde tomaten en/of
feta door te doen.
Serveertip:
Heerlijk met
kruidige gehaktballetjes.
Zo maak je het
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's