Rokerige couscous met paprika | wat eten we vandaag

Het geheime ingrediënt van deze couscous is gerookt paprikapoeder. Dat geeft de heerlijke rokerige smaak aan het gerecht. Naast dat paprika’s smaakvol zijn en lekker knapperig blijven in dit recept, zijn het vitamine C bommetjes. Gezond, makkelijk en lekker dus.

Couscous paprika.

Couscous paprika.

Lees meer over
Eten en drinken

Voor 2 personen

150 g volkoren couscous

2 paprika

2 rode ui

1 tl oregano

1,5 tl gerookt paprikapoeder

2 el tomatenpuree

Sap halve citroen

Zout, peper en olie

Variatietip:

Ook lekker om er

zongedroogde tomaten en/of

feta door te doen.

Serveertip:

Heerlijk met

kruidige gehaktballetjes.

Zo maak je het

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's