De ultieme smaakbeleving: Cannellini bonen met kappertjes en chili vlokken | wat eten we vandaag?

Dit gerecht kan ik elke week wel eten, ik ben er gek op! De gebakken kappertjes en chili vlokken geven een heerlijke smaaktwist aan het gerecht. Cannellini bonen hebben een zachte textuur en een licht nootachtige smaak. Door kookzuivel worden de bonen romig, dat is extra lekker.

Foto: Hilly Lautenbach

Foto: Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken


Voor 2 personen

400 gram cannellini bonen

70 gram tomatenpuree

250 gram cherry tomaten

200 gram spinazie

3 theelepel kappertjes

1 rode ui

2 teentjes knoflook

200 ml kookzuivel light

1 theelepel tijm

Zout, peper en chili vlokken

Olie om in te bakken

Lekker voor erbij:

Rijst of naan brood

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's