De ultieme smaakbeleving: Cannellini bonen met kappertjes en chili vlokken | wat eten we vandaag?
Dit gerecht kan ik elke week wel eten, ik ben er gek op! De gebakken kappertjes en chili vlokken geven een heerlijke smaaktwist aan het gerecht. Cannellini bonen hebben een zachte textuur en een licht nootachtige smaak. Door kookzuivel worden de bonen romig, dat is extra lekker.

Foto: Hilly Lautenbach
Lees meer over
Voor 2 personen
400 gram cannellini bonen
70 gram tomatenpuree
250 gram cherry tomaten
200 gram spinazie
3 theelepel kappertjes
1 rode ui
2 teentjes knoflook
200 ml kookzuivel light
1 theelepel tijm
Zout, peper en chili vlokken
Olie om in te bakken
Lekker voor erbij:
Rijst of naan brood
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's