Shakshuka met linzen | wat eten we vandaag?

Eenpansgerechten zijn mijn favoriet om te maken, want dat bespaart me weer afwas. Shakshuka is daarom een van mijn lievelingsgerechten en deze met linzen is extra lekker en voedzaam. In het Midden-Oosten wordt dit gerecht als ontbijt geserveerd, maar ik vind het heerlijk als diner.

FOTO Hilly Lautenbach

FOTO Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken

Voor 2 personen

  • Blik tomaten (400 gram)
  • Blik linzen (400 gram)
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eieren
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 2 theelepels komijnpoeder
  • Chilipoeder naar smaak
  • Zout en peper
  • Olie
  • 2 Volkoren broodjes *
  • Peterselie (optioneel)
  • * Ook lekker met rijst of naanbrood.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's