Snel lunchrecept: Parathawrap met harissayoghurt en ei | wat eten we vandaag?
Om de snelle lunch ook daadwerkelijk snel te bereiden, gebruiken wij kant-en-klare paratha’s. Die vind je tegenwoordig gewoon in de supermarkt (al liggen ze uiteraard ook standaard bij de toko). Daar liggen ze in het diepvriesvak bij de gyozavellen en het bladerdeeg. Het is belangrijk dat je de paratha niet ontdooit voor gebruik, je bakt de bevroren pannenkoeken gewoon rechtstreeks in de pan.

Foto: Nancy van Batenburg
Lees meer over
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's