Snelle tortellinisoep met spinazie en worst | wat eten we vandaag?
Dit recept voor snelle romige tortellinisoep met spinazie is een handig recept voor van die drukke doordeweekse dagen. Je maakt alles in één pan.

Foto: Nancy van Batenburg
Heb je weleens tortellini in de soep gedaan? Doen, want deze gevulde deegkussentjes zijn gewoon altijd lekker. Je koopt ze kant-en-klaar in de supermarkt. Kies voor de soort die je het meest aanspreekt, in principe is elke variant goed voor dit recept.
Voor 4 personen:
450 gram tortellini of andere gevulde pasta
100 gram babyspinazie
200 gram worstjes van goede kwaliteit, in stukjes
200 gram cannelinibonen (uitlekgewicht 125 gram)
250 gram tomaten uit blik
625 ml kippenbouillon
3 eetlepels bloem
3 eetlepels boter
1/2 citroen
Zout & peper
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Upgrade (optioneel)
- Ma t/m za de krant online lezen
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier