Spruitjes met granaatappelpitjes en hazelnoten | wat eten we vandaag?

Ze worden gewoon in Nederland verbouwd en bevatten wel 3x zoveel vitamine C als sinaasappels: spruitjes. Met dit recept laat ik je een heerlijke smaaktwist zien. Geen doorgekookte spruitjes, maar vol op smaak. Spruitjes kunnen bitter zijn, maar zout en zoet is de tegenhanger hiervan. Het zout, de balsamicodressing en granaatappelpitjes maken het bijgerecht daarom extra lekker.

Foto Hilly Lautenbach.

Foto Hilly Lautenbach.

Lees meer over
Eten en drinken


Bijgerecht voor 2 personen

500 gram spruitjes

0,5 eetlepel balsamicodressing

Snufje kaneel

Zout en peper

30 gram granaatappelpitjes

25 gram hazelnoten

Olijfolie

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's