Spruitjes met granaatappelpitjes en hazelnoten | wat eten we vandaag?
Ze worden gewoon in Nederland verbouwd en bevatten wel 3x zoveel vitamine C als sinaasappels: spruitjes. Met dit recept laat ik je een heerlijke smaaktwist zien. Geen doorgekookte spruitjes, maar vol op smaak. Spruitjes kunnen bitter zijn, maar zout en zoet is de tegenhanger hiervan. Het zout, de balsamicodressing en granaatappelpitjes maken het bijgerecht daarom extra lekker.

Foto Hilly Lautenbach.
Lees meer over
Bijgerecht voor 2 personen
500 gram spruitjes
0,5 eetlepel balsamicodressing
Snufje kaneel
Zout en peper
30 gram granaatappelpitjes
25 gram hazelnoten
Olijfolie
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's