Stamppot met een smaaktwist: Andijvie gemixt met zongedroogde tomaten en lente-uien | wat eten we vandaag

Een oud en vertrouwd recept met een lekkere smaaktwist. Deze stamppot is een heerlijke, maar net zo makkelijke, variatie op de gebruikelijke andijviestamppot.

Foto: Hilly Lautenbach

Foto: Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's