Sticky sinaasappelkip | wat eten we vandaag

Deze sticky sinaasappelkip heeft alles waar je trek van krijgt: een knapperig korstje, een kleverige saus en flink wat specerijen. Serveer ‘m met rijst en groene groente als paksoi of spinazie.

Sticky sinaasappelkip

Sticky sinaasappelkip

Lees meer over
Eten en drinken

Voor 4 tot 6 personen heb je nodig:

  • 8 kippendijen
  • 235 ml sinaasappelsap
  • 120 ml ciderazijn
  • 90 gram bruine basterdsuiker
  • 60 ml honing
  • 1 eetlepel cayennepeper
  • 1 eetlepel komijn
  • 1 eetlepel gemalen koriander
  • Olijfolie
  • Zout & peper

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's