Sticky sinaasappelkip | wat eten we vandaag
Deze sticky sinaasappelkip heeft alles waar je trek van krijgt: een knapperig korstje, een kleverige saus en flink wat specerijen. Serveer ‘m met rijst en groene groente als paksoi of spinazie.

Sticky sinaasappelkip
Lees meer over
Voor 4 tot 6 personen heb je nodig:
- 8 kippendijen
- 235 ml sinaasappelsap
- 120 ml ciderazijn
- 90 gram bruine basterdsuiker
- 60 ml honing
- 1 eetlepel cayennepeper
- 1 eetlepel komijn
- 1 eetlepel gemalen koriander
- Olijfolie
- Zout & peper
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's