Taco’s met zalm en avocado-mangosalsa | wat eten we vandaag?

We hadden zo’n zin in avocado-mangosalsa en dachten: waar zullen we die eens mee combineren? Het werd zalm. Toen kwamen de taco’s erbij. En toen de limoenmayonaise. Het werd een gerecht om je vingers bij af te likken.

Foto Nancy van Batenburg

Foto Nancy van Batenburg

Lees meer over
Eten en drinken


Voor 8 kleine taco’s:

Voor de taco’s:

1 rijpe mango, in kleine blokjes

1 rijpe avocado, in kleine blokjes

1/2 rode paprika, in kleine blokjes

De helft van een grote rode ui, fijngesnipperd

2 limoenen (rasp en sap)

2 zalmfilets

8 kleine tortilla’s (gordita’s)

1 kropje baby romainesla

Klein bosje koriander, fijngehakt

1 kleine teen knoflook, gekneusd

Zout en peper

Olijfolie

Voor de limoenmayonaise:

180 ml neutrale olie

1 ei

1 theelepel mosterd

1 eetlepel azijn

menu