Vijf kookboeken voor dit voorjaar. Uitgekozen door culinair journalist Jacques Hermus

De zware winterkost is verleden tijd, wortelen, knollen en rapen kunnen weer van het menu. Tijd voor voorjaarsvisjes, barbecue, voor de warmte van de Libanese keuken en smoothies met peterselie om je wakker te schudden uit de culinaire wintersleur.

Sardientjes

Sardientjes

Lees meer over
Eten en drinken

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's