Toblerone brownies | wat eten we vandaag?

Als we Toblerone brownies zeggen, weet je al dat dat iets ongenadig lekkers op gaat leveren. Toch zijn deze brownies nog lekkerder dan we hadden durven vermoeden. Dat zit ‘m vooral in de textuur van deze brownies: precies tussen een cake-achtige brownie en een fudgy brownie in. Met zo’n mooi mat, knisperend laagje bovenop dat lekker kruimelt.

Foto Nancy van Batenburg

Foto Nancy van Batenburg

Lees meer over
Eten en drinken

Dit heb je nodig:

  • 90 gram boter
  • 25 gram cacaopoeder
  • 200 gram Toblerone, in stukjes
  • 2 eieren
  • 2 theelepels vanille-extract
  • 250 gram suiker
  • 95 gram bloem
  • 1/4 theelepel bakpoeder
  • Snufje zout

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's