Aandoenlijk zacht, knapperig zoet: Ontdek de Tunacado! | wat eten we vandaag?
Waarom is die Tunacado nou zó speciaal? Dat zit ‘m in het Deense roggebrood die wordt geroosterd en daarna wordt opengesneden. Zo krijgt het brood een knapperige korst, maar blijft de binnenkant lekker zacht.

Foto: Nancy van Batenburg
Lees meer over
Voor 2 personen:
Voor de tonijnmousse:
1 blikje tonijn (160 gram), uitgelekt
1 eetlepel kappertjes, fijngehakt
1 eetlepel Amerikaanse fritessaus (zoals Mad Sauce)
1 eetlepel mayonaise
1 theelepel dille
Zout en peper
Voor de tunacado:
2 roggebroodjes
1 tomaat, in plakjes
1/2 avocado, in plakjes
4 eetlepels pesto
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's