Warme aardappelsalade met radijsjes | wat eten we vandaag?

Wist je dat je radijsjes ook kunt bakken? Vaak worden radijsjes rauw gegeten en dan kunnen mensen ze nog wel eens pittig vinden. Door ze te bakken wordt de smaak subtieler en wordt de dressing makkelijker opgenomen. Deze warme aardappelsalade gaat zeker in de smaak vallen!

Foto: Hilly Lautenbach

Foto: Hilly Lautenbach

Lees meer over
Eten en drinken

Ingrediënten

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's