Witte asperges met gin-hollandaise | wat eten we vandaag
Kijk eens wat een lekker bordje Hollands glorie! De witte asperges zijn weer volop aanwezig en daar worden wij altijd ontzéttend blij van. Het lekkerst blijven ze op klassieke wijze (vinden we), maar daar geven we wel een eigentijdse twist aan met een gin-hollandaise.

Foto: Nancy van Batenburg
Lees meer over
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's