Wortels met vadouvan en parelgort | wat eten we vandaag?

Dit is een topgerechtje: kruidig, fris, licht en vegetarisch. Wil je het vegan maken, vervang de yoghurt dan door kokosyoghurt of sojayoghurt. En ben je geen fan van koriander, dan kun je ook prima peterselie of munt gebruiken. Freestylen mag dus!

Foto Nancy van Batenburg

Foto Nancy van Batenburg

Lees meer over
Eten en drinken

Ingrediënten

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's