Wortels uit de oven met yoghurtsaus en pistachenoten | wat eten we vandaag?

In november kan ik al fantaseren over het kerstmenu en deze wortels uit de oven kunnen niet ontbreken op het menu. Verrassend met een yoghurtsaus en pistachenoten.

FOTO HILLY LAUTENBACH

FOTO HILLY LAUTENBACH

Lees meer over
Eten en drinken

Ingrediënten

  • 600 gram bospeen
  • 1 eetlepel olie
  • 0,5 eetlepel honing of een suikervrije variant
  • 0,5 theelepel knoflookpoeder
  • Snufje chilivlokken
  • Zout en peper
  • 25 gram pistachenoten

Yoghurtsaus:

  • 75 ml yoghurt
  • Sap halve limoen
  • 1 teentje knoflook

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's