Zelf crackers maken | wat eten we vandaag?
Zelf crackers maken is ontzettend makkelijk en hartstikke gezond! De havermout, zaden en pitten bevatten vezels en eiwitten. De dunne crackers hebben een heerlijke bite, dus dat smaakt naar meer. Als bindmiddel heb je geen ei nodig, want lijnzaad houdt de boel goed bij elkaar. Glutenvrije crackers maken? Gebruik dan glutenvrije havermout.

Foto: Hilly Lautenbach
Lees meer over
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's