Van woonwagenkamp naar de Ziggo Dome. Stempel ‘Elvis uit Emmen’ was voor Bouke worsteling én zegen

Van een klein podium op het woonwagenkamp naar het grote van de Ziggo Dome, drie keer volgende week, ook nog uitverkocht. Het contrast kan bijna niet groter voor zanger Bouke Scholten uit Emmen, die sinds zijn winst in het tv-programma The Tribute – Battle of the bands viraal ging als ‘de Elvis uit Emmen’. Maar The King heeft hij nooit willen imiteren. Hij heeft zelfs Nederlandstalig gezongen om van het stempel af te komen.

Bouke stond al vaker in het Atlas Theater in Emmen. Volgende week betreedt hij het grote podium van de Ziggo Dome in Amsterdam.

Bouke stond al vaker in het Atlas Theater in Emmen. Volgende week betreedt hij het grote podium van de Ziggo Dome in Amsterdam. Foto: Marleen Annema

Lees meer over
Persoonlijk
Emmen

Of hij nog fatsoenlijk over straat kan? Ja, in Emmen wel. Laatst waren er een keer wat gillende meiden toen hij zijn auto uit stapte, maar over het algemeen doet iedereen in zijn woonplaats redelijk normaal. Gelukkig maar, vindt hij, want hij houdt ervan zijn eigen gang te kunnen gaan. Struinen in een kringloopwinkel, bijvoorbeeld. Of lopen over de markt.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's