Wonderen bestaan: deze vermiste kinderen werden na jaren levend teruggevonden

In 2007 werd groot alarm geslagen toen de Britse peuter Madeleine McCann spoorloos verdween uit de slaapkamer van een appartementencomplex in de Algarve (Portugal). De verdwijningszaak kent een nieuwe wending, nu een Poolse vrouw beweert mogelijk ’Maddie’ te zijn. Hoewel openlijk getwijfeld wordt aan haar verhaal, zijn de wonderen de wereld nog niet uit: er zijn vermisten die na jaren levend zijn teruggevonden.

De verdwijning, in 2007, van het destijds 3-jarige meisje Madeleine McCann uit een vakantiewoning in het Portugese Praia da Luz houdt de wereld nog altijd in haar greep.

De verdwijning, in 2007, van het destijds 3-jarige meisje Madeleine McCann uit een vakantiewoning in het Portugese Praia da Luz houdt de wereld nog altijd in haar greep. Foto: ANP / HH

Lees meer over
Opmerkelijk

De verdwijning van het destijds 3-jarige blonde meisje uit de vakantiewoning in het Portugese Praia da Luz houdt de wereld nog altijd in haar greep. Hoewel er in 2020 een Duitser werd aangemerkt als hoofdverdachte in de zaak en Duitse onderzoekers zeggen ’sterke aanwijzingen te hebben’ dat Maddie niet meer leeft, krijgt de veelbesproken ontvoering nu wederom een nieuw hoofdstuk.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's