DVHN commentaar | 'Alles op alles' voor een snelle boostercampagne, maar huisartsen mogen niet prikken in hun eigen praktijk. Zo blijven de coronagolven wel komen

Als dingen te mooi lijken om waar te zijn, dan zijn ze het meestal ook. Goeie vuistregel voor handelen op Marktplaats, iedere interactie met een telemarketeer, en persconferenties van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Foto:

Foto: ANP

Tijdens die van 14 december zei De Jonge het een paar maal: vóór eind januari heeft iedere Nederlandse volwassene de kans om een boostervaccinatie te halen. Of een oppepprik, de naam die hij zelf zonder veel succes op de derde vaccinatie tegen het coronavirus probeert te plakken. Dat klonk wel héél ambitieus, maar echt, benadrukte De Jonge nog maar eens: eind januari is iedereen aan de beurt geweest. Daarvoor gingen zijn ministerie, de GGD’s en het RIVM namelijk ‘alles op alles zetten’.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu