Van de hoofdredactie | Door gesteggel, onduidelijkheid en geharrewar weten duizenden Groningers nog altijd niet of en wanneer hun huizen weer veilig zijn. Rutte zou zich moeten schamen

Onze verslaggeving van het werkbezoek van premier Rutte aan Groningen leverde een streng briefje van een betrokken lezer op.

De versterking in een deel van het Groningse dorp Ten Post in volle gang. Zoals op veel andere plekken in het aardbevingsgebied wachten veel inwoners op duidelijkheid over de versterking van hun huizen.

De versterking in een deel van het Groningse dorp Ten Post in volle gang. Zoals op veel andere plekken in het aardbevingsgebied wachten veel inwoners op duidelijkheid over de versterking van hun huizen. Foto: Kees van de Veen

Lees meer over
Commentaar

Een verslaggever reed twee weken geleden achter de premier aan, maar was van de weg gehaald zonder hem te spreken. Dat verleidde de lezer tot het uitspreken van de hoop dat „de redactie alerter de komende openbare verhoren van de parlementaire enquêtecommissie over de gaswinning Groningen gaat volgen en verslaan”.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu