DVHN commentaar | Jongerengeweld lijkt inmiddels een structureel probleem. Hoog tijd dat de politiek het jeugd- en jongerenwerk weer goed op de rails gaat zetten

Gebruik van ernstig geweld door jongeren begint dusdanige vorm aan te nemen dat de vraag oprijst of er nog wel sprake is van incidenten of dat er rekening moet worden gehouden met een structureel probleem. Het lijkt op het laatste.

Bloemen op Mallorca op de plek waar een 27-jarige man uit Waddinxveen door landgenoten dusdanig verwond werd dat hij hieraan overleed.

Bloemen op Mallorca op de plek waar een 27-jarige man uit Waddinxveen door landgenoten dusdanig verwond werd dat hij hieraan overleed. FOTO EPA

Lees meer over
Commentaar

Het meest in het oog springend deze zomer was de vechtpartij met dodelijke afloop op het vakantie-eiland Mallorca. Daar werd een 27-jarige man uit Waddinxveen door landgenoten dusdanig verwond dat hij er later aan overleed. Iets vergelijkbaars gebeurde eind juli in een ander populair vakantiegebied, in het Italiaanse Garda. Ook daar keerde een groep vakantiegangers zich tegen een eenling en trapten en sloegen hem tot bloedens toe. Dat hij het overleefde is een gelukkig toeval. Vier mannen uit Klazienaveen, Weiteveen en Hardenberg worden er door de Italiaanse politie van verdacht de daders te zijn.

Nieuws

menu