Groningen is recht gedaan met het rapport over de gaswinning. Da's mooi. Maar als het daarbij blijft, hebben we daar niets aan I Van de hoofdredactie

Het rapport van maar liefst 2000 pagina's trekt harde conclusies over de gaswinning in Groningen. Onze verslaggevers kregen vrijdagochtend vroeg het rapport en zetten de belangrijkste zaken op een rij.

Het rapport van maar liefst 2000 pagina's trekt harde conclusies over de gaswinning in Groningen. Onze verslaggevers kregen vrijdagochtend vroeg het rapport en zetten de belangrijkste zaken op een rij. Foto: DVHN

Het eindrapport van de parlementaire enquêtecommissie gaswinning is even uitvoerig als snoeihard. Daarmee wordt Groningen recht gedaan. Maar dat is helemaal niets waard, als kabinet en Kamer de conclusies en aanbevelingen naast zich neerleggen.
Lees meer over
Commentaar

Denk maar eens terug aan het eveneens snoeiharde rapport van de parlementaire enquête naar de Bijlmerramp. Het afgelopen najaar rakelde een podcast, een documentaire en een op ware gebeurtenissen gebaseerde dramaserie de gebeurtenissen van 30 jaar eerder op.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's