Pasteitjes en gepofte zoete aardappel, je kunt er van alles in ‘flikken’ Ik hou daar van | column Herman Sandman

Herman Sandman Foto: Marcel Jurian de Jong
Hij was jarig geweest, dus vroeg de linksmidden of we na de training even wilden blijven. We verzamelden voor de dug-out en hij opende twee bakken met Javaanse pasteitjes. In de ene driehoekjes gevuld met kip, doperwtjes, mais en mihoen en in de ander rechthoekjes met aardappel en kip.
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's
Heb je al een abonnement? Log hier in.
of