Zijn FC Groningen en FC Emmen degradatiekandidaten? Uitslag Stelling van de dag

Reageer op de stelling van de dag ANP

Veel mensen zien het dit seizoen somber in met FC Groningen en FC Emmen, zo blijkt uit de stelling van vandaag. 75 procent van de stemmers is het eens met de stelling dat beide noordelijke voetbalclubs degradatiekandidaten zijn.

'Ik mis vechtlust', zegt een deelnemer aan de stelling. En 'De huidige trainer van FC krijgt de zaak niet aan het voetballen. Verder moet het roer bij FC volledig om, teveel spelers menen nog steeds dat ze het wel aardig doen. FC Groningen speelt het slechtste voetbal van de hele eredivisie. Veel te veel matige spelers,' is het harde oordeel van een ander.

Maar er zijn ook nog optimisten onder de fans. 'Zeker niet, er zijn nog maar een paar wedstrijden afgewerkt. Het seizoen is door de WK opgeknipt in twee grote stukken. In deze verplichte pauzeperiode kunnen de genoemde clubs gaan werken aan een verbeterslag. Door persoonlijke inschattingsfouten van spelers kun je nu nog niet zeggen hoe het gaat aflopen. Kop d'r veur en niet in paniek raken. De grote middenmoot zit dicht bij elkaar', steekt iemand een hart onder de riem.

Nieuws

menu