Stelling van de dag: Mijn volgende vakantie vier ik in Scandinavië

Reageer op de stelling van de dag. Foto: Shutterstock

Een veerdienst van de Eemshaven naar Kristiansand in Noorwegen. Twee wintersportbestemmingen vanaf Groningen Airport Eelde. Noord-Europa is kennelijk hot. Reageer op de stelling van de dag: Mijn volgende vakantie vier ik in Scandinavië.

Ruim een week geleden vertrok de veerboot Romantika vanuit De Eemshaven voor de eerste afvaart naar Kristiansand in Noorwegen. Door de harde wind vertrok het schip iets later dan gepland maar de veerdienst is van start gegaan. Direct na aankondiging van de veerdienst verdrongen mensen zich achter hun laptops om tickets voor deze overtocht te reserveren.

Een extra winterbestemming

Donderdag werd bekend dat wintersportliefhebbers de komende winter vanaf Groningen Airport Eelde naar Åre Östersund in Zweden kunnen vliegen. Die lijn komt naast naast de al bestaande winterverbinding met Scandinavian Mountains Airport in Zweden, op de grens met Noorwegen.

Kennelijk zien reisorganisaties brood in Noord-Europa. Zijn Noorwegen en Zweden met deze nieuwe reismogelijkheden voor jou een interessante bestemming voor je volgende vakantie? Of blijf je er liever ver vandaan omdat het momenteel iets verderop, bij Rusland en Oekraïne, iets te onrustig is? Reageer op de stelling van de dag: Mijn volgende vakantie vier ik in Scandinavië.

Nieuws

menu