Alle informatie voor vaarrecreant in Groningen op één plek

Alle informatie over recreatief varen nu op één website. Foto: Stella Dekker Fotografie

Alle informatie over recreatief varen nu op één website. Foto: Stella Dekker Fotografie

Wie recreatief wil varen in Groningen kan vanaf nu alle informatie vinden op het ‘Informatiepunt varen in Groningen’: routesingroningen.nl/varen.

Wie recreatief wil varen in Groningen kan vanaf nu alle informatie vinden op het ‘Informatiepunt varen in Groningen’: routesingroningen.nl/varen . Op deze website van Routebureau Groningen staat praktische informatie over vaarwegen en zelfbedieningssleutels met uitgiftepunten. Ook kunnen vaarrecreanten hier verbeterpunten, ervaringen en tips op het water melden. Verder staan de actuele bedieningstijden voor bruggen en sluizen nu op één plek.

Vaarkaart Groningen

Ook is er een nieuwe toeristische vaarkaart gemaakt met daarop vaarwegen, diverse jachthavens en 15 uitjes langs vaarroutes in Groningen en een verwijzing naar de website van Routebureau Groningen. De kaart ligt sinds deze maand bij verschillende uitgiftepunten in de provincie, zoals jachthavens en toeristische informatiepunten. Met deze vaarkaart geven we inspiratie om Groningen op en langs het water te beleven.

De redactie van Dagblad van het Noorden is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.